Avoin, rehellinen ja suoraselkäinen – ja kattia kanssa

Minä, kuten monet muutkin olemme seuranneet jo pidemmän aikaa muuan valtuutetun, jopa puheenjohtajatason sellaisen viranhaltijaan kohdistamaa suoranaista henkilökohtaista vainoa. Otan ja näytän toteen niistä yhden.

Suomi 24-palstalle on rekisteröitynyt käyttäjäksi nimimerkki Varttunut. Rekisteröityessään palstalle henkilö saa haltuunsa käyttäjätunnuksen ja salasanan joka identifioi henkilön tuoksi nimimerkiksi. Näin kukaan jolla ei ole tiedossaan ko nimimerkin salasanaa sekä käyttäjätunnusta ei voi tuota rekisteröityä nimimerkkiä käyttää. Saimmekin lukea nimimerkin Varttunut 11.3.2020 klo 17:25 julkaiseman keskustelunavauksen Rehtorikiista (liite 1). Kirjoituksessaan tämä luottamushenkilö verrattain selkeäsanaisesti mollii, haukkuu ja maalittaa kunnan viranhaltijaa, yllyttäen jopa muita liittymään samaan.

Toisena keskustelunavauksena, joka paljastaa tuon nimimerkin haltijan, Varttunut julkaisi 19.3.2021 klo 06:42 keskustelunavauksen Älä opeta kiusaamaan (liite 2). Tuossa julkaisussa tälle Karpaattien neroonkin verratulle tapahtuu se kuuluisa pikku kömmähdys, avaus aloitetaan nimimerkillä Varttunut ja allekirjoitetaan nimellä Veikko Kotolahti Sysmä. Tämä kertonee todentavasti että nimimerkki sekä allekirjoittaja ovat sama henkilö.

Mitä taas tulee kirjoitusten sisältöön ei voi muuta kuin ihmetellen kysyä, tätäkö on Veikko Kotolahden avoin, rehti ja suoraselkäinen keskustalainen luottamushenkilötoiminta? Yhtäällä vainotaan ja maalitetaan nimimerkin suojassa, toisaalla, pää kallellaan, ääni liikutuksesta väristen joristaan laupiasta samarialaista mukaellen jos jonkin sortin diibadaabaa, niin asiallista, niin asiallista ja viranhaltijoiden hyvinvoinnista huolissaan olevaa näytellen. Keskustalaisille yleensä toteaisin että tässäkö on tasonne, voiko rimaa enää alemmas laskea?

Kuten aiemmin olen todennut, näitä tietyn oman häntänsä nostattelijan aikaansaannoksia riittää joten…

SANASTA MIESTÄ – SARVESTA HÄRKÄÄ! Jatkoa seuraa.

Esko Bruun