Kiusaamisesta vielä

Puskassa ilman kukkiksia vastasin KIUSAAMISJUTTUUN kommentilla. Samalla viittasin alla oleviin Sitoutumattomien aloitteisiin. Korostan asian käsittelyssä kahta seikka 1. Salassapidon ongelmiin ja 2. Yhteisön mahdollisuuksiin.

Tässä alla kommenttini:

Lehtien jutut perustuvat salaamattomiin mielipiteisiin. Jos vaikka ajatellaan, äidin lausunto oikeudessa mihin lausuntoon sitten syyttäjäkin puuttui lausuntoa jotenkin tukien, on se hölmöydessään ylivoimainen. Minäkin lähetin Itähämeeseen ja oikeuteen kyselyn tuon lausunnon perään. Läheltä asiaa seuranneena voin ennakkotietona sanoa koulun toimien olleen lakien ja asetusten mukaiset. Sen enempää en tässä vaiheessa voi sanoa, koska SALASSAPITOON liittyvä lainsäädäntö on näissä asioissa merkittävä. Jos viranomainen toimii lakien ja asetusten mukaan, ei häneltä voi enempää vaatia; tässä tapauksessa ihmettelen eniten työnanatajan eli kunnan asennetta, miksei ole otettu kantaa asiaan työnantajana, kun työnantajalla on kuitenkin Suomessa ankara vastuu? Tämä SALASSAPITO suojelee KIUSAAJAA ja kiusaamisen rakenteellisia ilmentymiä. Minä vastustan salassapitoa kolmesta syystä:

Veijo Kare