Uusi valtuusto jatkoi väkevästi

Kirjoitinkin jo tuosta ensimmäisestä valtuuston kokouksessa ja valiokuntavaaleista täällä. Sen jälkeen kunnanhallitus 23.8. valmisteli uudelleen valiokuntien vaalit valtuustolle. Jotenkin ei yhtään yllättänyt, että puheenjohtaja valtuuston kokousta 30.8. johtaessaan, ei huomannut että valiokuntien puheenjohtajistot jäi sitten valitsematta.

Eihän siinä sitten auttanut kuin pitää ylimääräinen kunnanhallituksen kokous 6.9. jotta saatiin kiireellisesti valmisteltua valtuustolle valiokuntien puheenjohtajistojen valinta. Todennäköisesti sitä seuraa ylimääräinen valtuuston kokouskin, koska seuraava kokous olisi valtuusto-ohjelman mukaan vasta marraskuussa.

Olisikohan keskustan pitänyt oikeasti miettiä ketä tarjosivat valtuuston puheenjohtajaksi. Tämä nykyinen taitaa olla jokseenkin kyvytön tehtäväänsä.

Elomaa