Kelluvien kh käsittelystä kolme oikaisuvaatimusta

Kun kunnanhallitus käsitteli Lakelivingin sovintosopimusta 10.1.2022, niin siitä käsittelystä on tehty kolme oikaisuvaatimusta. Kahdessa oikaisuvaatimuksessa (Bruun ja Elomaa) vaaditaan ko pykälän muutoksenhakukiellon kumoamista, koska asia olisi pitänyt käsitellä kahdessa eri pykälässä, sopimuksen hyväksyminen ja korvausmäärärahan esittäminen ominaan. Pöytäkirjassa lukee aivan selkeästi että kunnanhallitus hyväksyi sopimuksen.

Kolmannessa oikaisuvaatimuksessa kokoomuksen valtuutetut (Pitkänen ja Järvinen) vaativat koko kokouksen uudelleen pitämistä huonojen tietoliikenneyhteyksien vuoksi.

Nyt onkin mielenkiintoista että käsitteleekö valtuusto määrärahaa maanantaina oikaisuvaatimuksista huolimatta. Todennäköisesti keskustan penaalin tylsin kynä yrittää johtaa kokousta niin että määräraha käsiteltäisiin ja hyväksyttäisiin.