Kelluvien oikeudenkäynnistä

Koska tietojemme mukaan valtaosa kunnanhallituksen jäsenistä ja puhumattakaan muista valtuutetuista eivät ole edes nähneet käräjäoikeuteen jätettyä Lakelivingin kannetta, kunnan vastausta ja vastakannetta ja Lakelivingin vastausta vastakanteeseen, niin julkaisemme ne täällä. Asiakirjat on saatu aivan normaalein asiakirjapyynnöin eivätkä sisällä mitään salaista. Täytyykin ihmetellä että miksi niitä ei ole julkaistu pöytäkirjojen yhteydessä.

Jospa vaikka valtuutetut kävisivät täällä tutustumassa asiakirjoihin, että olisivat edes jollain tasolla perillä siitä, että mihin heiltä maanantaina pyydetään 75 tonnin lahjoitusta.

Kunnanhallituksen päätöksestä hyväksyä sovintosopimus olemme jättäneet kaksi oikaisuvaatimusta ja lisäksi tietojemme mukaan asiasta on jätetty kolmaskin oikaisuvaatimus. Kunhan saamme tuon kolmannenkin haltuumme niin julkaisemme ne kaikki täällä, koska tuskin ne nykyisen ”avoimuuden” aikana ilmestyvät pöytäkirjojen yhteyteen.