Virheistä oppii – tai sitten on kepulainen

Keskustan penaalin tylsimmän kynän touhut ovat nyt kunnanhallituksen nimeämän työryhmän selvityksessä. Se että valtuuston puheenjohtaja (Kesk) käytti määräysvaltaa (jota hänellä ei tosiasiassa ollut) ohjatakseen entisen talouspäällikön tekemisiä, ei näköjään tarkoita sitä että kepulaiset olisivat siitä mitään oppineet.

Selvitystyöryhmän jäsen Hopeasaari (Kesk) onkin kesken työryhmän toiminnan soitellut entiselle talouspäällikölle. Ja tieto tuosta soittelusta on saatu entiseltä talouspäälliköltä itseltään ja hän suuresti ihmetteli Hopeasaaren toimintaa ja ristikuulustelua puhelun aikana.

Tuskinpa työryhmä on Hopeasaarta (Kesk) valtuuttanut / käskenyt soittelemaan, yleensä tuonkaltaiset työryhmät pyytävät selvitykset kirjallisena. Taitaa olla ennemminkin niin että jatketaan jouhevan kepuloinnin linjalla välittämättä mitään työnjaosta/säännöistä. Soittomääräyskin on mitä todennäköisemmin peräisin suoraan tupaillasta (Kesk), tai sitten Hopeasaari (Kesk) on tosissaan lähtenyt haastamaan tylsimmän kynän arvonimeä.

Hopeasaarella (Kesk) ei ole minkäänlaista roolia luottamustehtävissä minkä perusteella hän olisi voinut noin menetellä. Edes tarkastuslautakunnan varapuheenjohtajana hänellä ei ole oikeutta sotkeutua soittelemalla selvityksessä olevaan asiaan, koska tarkastuslautakunta ei ole häntä valtuuttanut asiaan puuttumaan.

Herääkin kysymys että mitkä on Hopeasaaren (Kesk) / keskustan motiivit soitteluun? Oliko tarkoituksena tahallisesti sotkea selvitystyötä, yrittää vaikuttaa entisen talouspäällikön lausuntoon asiassa vai onko pässiosastolla (Kesk) kyhäilyssä joku päivänvaloa kestämätön, omissa pienissä mielissään ovelana pidetty suunnitelma?

Mikäli työryhmä ei valtuuttanut Hopeasaarta (Kesk) soittelemaan (tämä on enemmän kuin todennäköistä), niin silloin hänet tulee jäävätä/poistaa selvitystyöryhmän toiminnasta tuollaisen törkeän sooloilun / vaikuttamisyrityksen vuoksi.